Pagaliau išdrįsau parašyt pirmą savo maisto blogo įrašą, gal dėl to, kad norėjau nuvyti mintis apie nuvažiuojantį TGV link Paryžiaus ir ašaras tave išlydint.
Taigi nagi vagi va ir kaip!;D senas mano receptukas!!! Sausainiai kažkada kepti draugėms ir draugams pralinksminti, kai viešėjom pas tokį poną Gendalfą, palikti jūsų teismui ;]
Švenčiam pavasarį, nelaidojam drugelių net ir Prancūzijoj.
Linkėjimai iš Lilio ;)
Jums prireiks :
- 50 g sviesto,
- 100 g cukraus,
- 200 g miltų,
- 1 kiaušinio,
- 2 a.š. malto imbiero,
- pusė a.š. cinamono,
- pusė a.š. kepimo miltelių
7 komentarai (-ų):
Sveikinu prisidėjus prie kulinarų blogerių draugijos! Labai smagūs sausainiukai. Ypač man patinka drugelio formelė.
Beje, pamiršau paklausti, ką studijuoji Prancūzijoje?
Dėkui ;] aš studijuoju VU programų sistemas, 2 kursas, tik dabar su Erasmus programa išvažiavau į Lilį semestrui:)
Sėkmės! Būtinai paragauk moliuskų!
O Ritutes sausainiukai kaip as ju pasiilgau :)
et ;] man rodos grįšiu ir darbuosiuos virtuvėje, kol visiems sausainių prikepsiu ;DD
Manau tik sausainiu neuzteks :]
Rašyti komentarą